Cartograaf 12

Duiven

Kantoor, parkeerruimte, bedrijfsruimte

Verkoopprijs: € 149.000 v.o.n.

Beschrijving:

Op bedrijventerrein Nieuwgraaf te Duiven heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. een bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld en gerealiseerd, bestaande uit 4 bedrijfsunits. 

Het bedrijventerrein Nieuwgraaf kenmerkt zich door de grote namen die er gevestigd zijn (o.a. Ikea, Makro, Beter Bed, TNT, Office Centre, etc.) en traffic die deze bedrijven met zich meebrengt. Het bedrijfsverzamelgebouw is zeer gunstig gelegen op het nieuwe gedeelte van het bedrijventerrein, aan de Cartograaf (tegenover Beter Bed en de wasstraat). 

De bedrijfsunits hebben elk een brutovloeroppervlakte van 104m² op de begane grondvloer en 26m² op de verdiepingsvloer, en zijn elk voorzien van 3 parkeerplaatsen. De bedrijfsunit is verder standaard voorzien van een grote transportdeur, een toegangspui, een bedrijfsvloer (vloerbelasting 1.500kg/m², een toilet, meterkast, brandslanghaspel, etc. De bedrijfsunit is geïsoleerd uitgevoerd

Status: Te koop / Verhuurd

Toegevoegd: 14 maart 2012 (laatste wijziging: 1503 dagen geleden)

Verkoopprijs: € 149.000 vrij op naam

Eigendom: Volledig

Vloeroppervlakte: ca. 130 m²

Perceeloppervlakte: ca. 185 m²

Kadastraal Gemeente Duiven, sectie F, nummer 1883

Bouwjaar: ca. 2011

Bezichtiging: Wij willen u er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging van het pand en het contact met de huurder(s) uitsluitend via de contactpersoon kan plaats vinden.