Kerkstraat 14

Bodegraven

Appartement, 2×winkel

Verkoopprijs: € 835.000 k.k.

Beschrijving:

Locatie

Centraal in het groene hart ligt Bodegraven. Bodegraven telt ca.17.225 inwoners en wordt omringd door de bewoners van Nieuwkoop, Woerden,Reeuwijk, Boskoop en Alphen aan den Rijn. Opmerkelijk feit is dat Bodegraven in een bijna gelijke straal van ca. 30 km ligt van de 4 grote steden Amsterdam,Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

In het centrum van Bodegraven zijn de winkels verspreid over het Raadhuisplein, de Marktstraat, Brugstraat en Kerkstraat. De Kerkstraat is van oudsher de hoofdwinkelstraat met een diversiteit aan nationale en locale winkels als Juwelier van Zijl, Wereldwinkel, Hans Anders, Lichtpunt boekwinkel,Anders restaurant, Van Keeken Schoenen en Kruidvat. Het betreffende object ligt aan het “begin” van de Kerkstraat met Bonita als winkelgebruiker. Dit landelijk opererend Duitse modeconcept sluit goed aan bij de voornamelijk christelijke gemeenschap.

Objectbeschrijving

De voorzijde ligt aan de Kerkstraat en de achterzijde grenst aan de Oude Rijn. Het object bevindt zich in goede staat.

Op de begane grond bevinden zich de ruimte die Bonita huurt en de achterruimte met tuintje aan het water. Deze achterruimte werd gebruikt als woning, maar de gemeente heeft bepaald dat de begane grond slechts als bedrijfsruimte gebruikt mag worden. Verkoper heeft de huurovereenkomst met de bewoner recentelijk (noodgedwongen) ontbonden en de ruimte leeggemaakt voor bedrijfsmatige invulling. Bonita heeft aangegeven de extra ruimte niet nodig te hebben. Koper heeft dus nog de mogelijkheid extra huurinkomsten te genereren voor deze achterruimte.

De 2 bovengelegen etages zijn als 4 appartementen verhuurd. Per etage worden de pantry en douche gedeeld door de 2 betreffende huurders op die etage.

Status: Te koop / Verhuurd

Toegevoegd: 24 april 2012 (laatste wijziging: 1503 dagen geleden)

Verkoopprijs: € 835.000 kosten koper

Eigendom: Volledig

Vloeroppervlakte: ca. 347 m²

Kadastraal Gemeente Bodegraven (2411AD), Sectie B, Nummer 7087 A1-A4

Bezichtiging: Wij willen u er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging van het pand en het contact met de huurder(s) uitsluitend via de contactpersoon kan plaats vinden.