Heernisweg 1

Brouwershaven

Recreatie

Verkoopprijs: € 215.000 k.k.

Beschrijving:

In het zonnige zuiden van Nederland ligt het eiland Schouwen-Duveland in de provincie Zeeland. Een prachtig vakantie gebied met mooie monumente steden zoals Zierikzee en Brouwershaven

Op het Landal Greenpark "Port Greve" in Brouwershaven heeft een professionele belegger twaalf Villa's beschikbaar. Een waardevaste belegging met een goed rendement met mogelijkheid tot uitwaaien in een vertrouwde omgeving.

De Villa's Meerzicht hebben een prachtig uitzicht op het Grevelingenmeer en de jachthaven. De Villa's vallen onder het parkmanagement van Landal Greenparks, hierdoor zijn de Villa's het gehele jaar door verhuurd.

Het luxueuze Port Greve kenmerkt zich door een kwalitatief, ruimtelijke opzet. Op circa 35 hectaren zijn 345 bungalows en villa's gerealisseerd.

De verkoper stelt als uitdrukkelijke en ontbindende voorwaarde dat alle 12 de vakantie villa's verkocht worden. Hierdoor worden in eerste instantie 4 pakketen met 3 Villa's te koop aangeboden voor € 643.250,- K.K. (voor 3 Villa's).

Een partij die interesse heeft in het gehele pakket zou ook de aandelen in de vennootschap kunnen overnemen.

Status: Te koop / Verhuurd

Toegevoegd: 27 maart 2011 (laatste wijziging: 2584 dagen geleden)

Verkoopprijs: € 215.000 kosten koper

Eigendom: Volledig

Vloeroppervlakte: ca. 125 m²

Bouwjaar: ca. 2000

Bezichtiging: Wij willen u er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging van het pand en het contact met de huurder(s) uitsluitend via de contactpersoon kan plaats vinden.