Kerkstraat 40

Nijverdal

Winkel

Verkoopprijs: € 195.000 k.k.

Beschrijving:

Tussen het centrum van Nijverdal en de Prinsessewijk is aan de doorgaande weg “Kerkstraat” een WINKEL / SHOWROOM met KANTOOR, OPSLAG voor verkoop beschikbaar. De begane grond is thans voor onbepaalde tijd verhuurd sinds april 2016 aan een partij die restpartijen goederen verkoopt. 

OPPERVLAKTE
Het object is in totaal circa 900 m² groot, onderverdeeld in: 
Winkel/showroom met kantoor en magazijn op begane grond, gezamenlijk ca. 600 m².
Winkel-/showroom op de 1e verdieping ca. 300 m².

VOORZIENINGEN
Het object voorzien van: pantry, toiletgroep, aanwezige vloerbedekking, TL verlichting, cv-gas met twee direct gestookte verwarmingsheaters. 

Het buitenterrein is omheind.

PARKEREN
Er is voor het object parkeergelegenheid. Het achtergelegen terrein (ca. 900 m² groot) behoort niet tot het pand maar kan er eventueel bij worden gekocht. Dit terrein is bereikbaar vanaf de Wilhelminastraat. 

BESTEMMING
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan “Nijverdal Midden” en heeft hierin de bestemming “gemengd” m.b.t. het object en de bestemming “bedrijf” m.b.t. de kavel.
Op deze locatie is o.a. toegestaan: dienstverlening met baliefunctie, kantoren, horeca t/m categorie 1 en detailhandel. Op de kavel: bedrijven t/m categorie 2 van de staat van bedrijven.

HUUR
In overleg is het object nog deels of in zijn geheel voor verhuur beschikbaar.

HUURPRIJS
€ 30,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Huur per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder betaalt zelf rechtstreeks de kosten voor gas, water en elektra aan desbetreffende nutsleverancier(s).

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar. Afwijkende termijnen in overleg met verhuurder.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurverplichting.

HUURINDEXATIE
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer CPI, vastgesteld door het CBS, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

BTW BELASTE VERHUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

AANVAARDING
In overleg. Kan op korte termijn/per direct.


Status: Te koop / Te huur

Toegevoegd: 29 september 2014 (laatste wijziging: 202 dagen geleden)

Verkoopprijs: € 195.000 kosten koper

Eigendom: Volledig

Vloeroppervlakte: ca. 900 m²

Perceeloppervlakte: ca. 900 m²

Bezichtiging: Wij willen u er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging van het pand en het contact met de huurder(s) uitsluitend via de contactpersoon kan plaats vinden.