Naaldwijkseweg nabij 8

Wateringen

4×Opslagruimte (overig)

Verkoopprijs: € 107.960 v.o.n.

Beschrijving:

Met gepaste trots presenteren wij u de nieuwste locatie van GaragePark Nederland: GaragePark Wateringen / Den Haag!

Zeer binnenkort start de verkoop van alweer de zesde locatie van GaragePark Nederland: GaragePark Wateringen (omgeving Haaglanden). Namens GaragePark Nederland mogen wij u, als belegger, exclusief de beleggingen aanbieden op deze nieuwste locatie.

Op bedrijventerrein Zwethove worden 74 hoogwaardige, goed beveiligde garage-/bedrijfsunits gerealiseerd, variërend van ca. 8,5 m2 tot 36 m2.

De complete en multifunctionele units zijn te gebruiken voor diverse doeleinden, waaronder bedrijfsruimte, werk- en hobbyruimte, transportoverslag, selfstorage of gewoon als garagebox. Het park biedt ruimte aan een grote verscheidenheid aan gebruikers, die de units naar eigen wens en doeleinden kunnen inrichten.

Naast het vertrouwde hoge opleveringsniveau van de units, waaronder stroom en licht, een eigen alarmsysteem en brandbeveiliging, en de uitgebreide faciliteiten op het park, waaronder camerabeveiliging, postadres en afgesloten terrein (24/7 toegankelijk), worden er zonnepanelen aangebracht die voldoende stroom opleveren om het gemiddeld gebruik van een unit op te kunnen brengen.

De boxen worden zowel te huur als te koop aangeboden. Voor de huurboxen is GaragePark Nederland op zoek naar beleggers/investeerders.

Voordelen: 
- aantrekkelijke koopsommen (excl. BTW), vrij op naam dus geen overdrachtsbelasting en geen notariskosten;
- huurgarantie; 
- nieuwbouw, dus minimale onderhoudskosten; 
- actieve VvE; 
- beperkt leegstandsrisico vanwege spreiding en verhuurbaarheid aan zeer ruime doelgroep; 
- sterkt groeiende formule in Nederland; 
- beproefde belegging (reeds ruim 500 boxen gerealiseerd); 
- makkelijk te beheren middels aangeboden verhuurbeheer.

*De 4 aangeboden units worden aangeboden met een huurgarantie, voor de periode van 1 jaar, van GaragePark Nederland. De verhuur werkzaamheden, marketing, kosten e.d. komen geheel voor rekening van GaragePark Nederland.

Kijk voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid op http://www.beleggingspanden.nl/garagepark

Status: Te koop / Verhuurd

Toegevoegd: 26 maart 2014 (laatste wijziging: 1335 dagen geleden)

Verkoopprijs: € 107.960 vrij op naam

Eigendom: Volledig

Vloeroppervlakte: ca. 72 m²

Bouwjaar: ca. 2014

Bezichtiging: Wij willen u er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging van het pand en het contact met de huurder(s) uitsluitend via de contactpersoon kan plaats vinden.